KONYA / HALKAPINAR - Çakıllar Aydos İmam Hatip Ortaokulu

Çakıllar Aydos İmam Hatip Ortaokulu

Çakıllar Mahallesi Halkapınar / KONYA
Vizyon
Çağdaş yönetim sistemleri ışığında, okul-veli-çevre işbirliği içerisinde, modern eğitim yöntem ve tekniklerini, araç ve gereçlerini kullanarak, öğrencilerimizin ve çevrenin tüm eğitim gereksinimlerini karşılayarak, emsallerimize göre çok daha kaliteli eğitim vermektir.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını, çevre aktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmek ve öğrencilerimizin gelecekte ihtiyaç duyacağı donanımlarını kazandırmaktır.
Başarılar
2016-2017 Eğitim Öğretim yılında iki öğrencimiz Fen Liselerine yerleşmiştir. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Tübitak Bu Benim Eserim yarışmasında Bölge finalinde yarışmıştır
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim-Taşımalı
08.30-15.30
Arapça-İngilizce
Ulaşım
Öğretmenler özel araçlarıyla gelmektedir. Ayrıca sabah 8.00´da Çakıllar´dan Halkapınar Ereğli güzergahına giden, öğlen 13.00´da da ters istikamette giden yolcu minibüsleri vardır.
Öğrenci taşıması yapan 2 servis vardır.
Çakıllar Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Halkapınar İlçe Merkezine 13,Ereğli İlçe Merkezine 30, Konya İl Merkezine 180 km uzaklıkta